<!--<style ><!--/*<!-- -->

This page has been moved to a new address. Redirecting....

<!-- /*--><!--/*--> Vårt Thailandsäventyr 2015 : Då har träsktrollen bytt pw till ps....

lördag 7 mars 2015

Då har träsktrollen bytt pw till ps....

Jodå, så att! Efter sovit i en betydligt bekvämare säng än de föregående 17 nätterna bytte vi idag Pw mot Ps! O vad e d å Ps??? Powerswim!!!! Haha, power och power...... men swim i alla fall! 200 meter!!! Det ni! Hälften på rygg och hälften på mage..... Träsktrollen klarade minsann av det utan att drunkna!!! O jösses, inte visste jag man hade så många sk muskler..... Men härligt!!! Det är ju ingen dum miljö att motionera i...






Lite skillnad på växtligheten!

Lilla fågeln kommer spatserande ..... o små kisarna tittar i en tom kruka.....

Rätt lugn dag för min del, lite pimsande och så bara, och mannen moppade iväg till skolan efter några timmars plugg här hemma. På kvällen orkade vi minsann inte ta oss nånstans så det blev till att rota i kyl och skafferi (vi har själv inte varit och handlat ännu....) efter nåt att äta och jodå, vi hittade så det blev pasta carbonara typ med lite ananas i också och det var inte alls dumt!! Tack för maten Dotti och Nick!!




Lite kvällsdopp på det och sen åkte kortleken fram! Hmmm, inte min dag idag riktigt....... gick inte så bra för min del....... Emellan kortrundorna skypade vi lite med två av barnen där hemma och internetet funkar hur bra som helst här så det är skönt! Dagen avslutade vi med ett härligt nattdopp!! 


Mammsen på hedersplatsen i köket och lite pims på toaletten

"Lycka är inte något färdiggjort, 
den kommer från dina handlingar"
                                     Dalai Lama

Chiao!!
    

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida