<!--<style ><!--/*<!-- -->

This page has been moved to a new address. Redirecting....

<!-- /*--><!--/*--> Vårt Thailandsäventyr 2015 : Recension och lyx!

torsdag 19 februari 2015

Recension och lyx!

Thailand visar sig verkligen från sin bästa sida!! Strålande sol och 32 gr e ju inte helt fel.... Njuter i fulla drag! Gårdagen bjöd på lite halvtaskig mage på fm så det blev lite slowstart på dagen.... På väg till beachen sprang vi på en svensk snubbe på Kata beach, som arbetar och bor här nere sen 18 år tillbaka så det slutade med att vi satt hela em och snackade med honom om både det ena och det andra och fick lite tips om lite allt möjligt. Han visade oss sedan till en liten thairestaurang med lagom prisnivå på maten..... 320 baht - knappt en hundring -  för två middagar och vars en Chang (ja, vi har ju semester några dagar till och det är det tillåtet med en och annan go dricka på dagarna...)






Recension: En liten thairestaurang i Kata utmed den stora genomfartsgatan. Enkel med typiska vita plastsolar, billig thaimat och trevlig personal. Mycket god mat och lagom portioner, billig mat och lagom många rätter att välja på. Två rätter - Massaman curry och Paneng curry båda med kyckling - och två små Chang kostade 320 Baht. 
Absolut att rekommendera! 


 Första Tuk tuk turen blev det alltså idag och båda chaufförerna körde faktiskt helt ok och inte som om dom stulit bilarna.... ;) 





Kvällen bjöd såklart på en liten fotmassage igen (lyx utan dess like på vår semestervecka!) och en liten runda bland olika guest house igen för att hitta boende.... Mycket faktiskt fullbokat men vi hittade ett till slut som ligger på samma gata som skolan (typ 75 m från den) och ett par hundra meter från stranden bara! Så det blir himla bra! Hoppas på att Wifi:et är bättre där än på detta hotellet för här e det rätt kasst... men så e det ju.... Lite frukt på väg tillbaka till hotellet i hyfsad tid igår och lite tidigare sänggång än föregående kvällar så snart kan vi nog vara i någorlunda fas..... 
Ses imorgon vänner!!


"Each morning we are born again.
 What we do today is what matters most"
                                                               Buddha

Chiao!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida