<!--<style ><!--/*<!-- -->

This page has been moved to a new address. Redirecting....

<!-- /*--><!--/*--> Vårt Thailandsäventyr 2015 : Hallå!!! Vart tar du vägen, tiden????

fredag 27 mars 2015

Hallå!!! Vart tar du vägen, tiden????

Jösses vad tiden går fort!!  Idag är det 3 veckor sen vi kom till Samakkea och snart har vi varit på plats i Thailand i 6 veckor! Och så är det bara 1 dag till sen åker Nattelisan och prinsessan hem.... Har redan gått två veckor sen dom knackade på dörren och chockade oss rejält!! Inte klokt egentligen.... Men tror nog allt dom längtar hem till mannen/pappa.... två veckor e ju lång tid att vara utan varandra! Men så härligt att dom kom hit och hälsade på! Tufft gjort gumman! 










En hel del lek och bad även idag såklart och to mig även en ps sådär på em istället, skönt. Och så hade vi besök av familjen ekorre!! Mamma el pappa som tog sina två små barn på upptäcksfärd i palmerna och på grannens hustak! Såååå himla söta!!!! 




Ikväll hade vi bestämt att vi skulle åka ner till Rawai och äta på den där restaurangen där man köper färsk fisk på ena sidan gatan och går sen in i restaurangen på andra sidan som då tillagar det som man vill ha det. Nattis, Elvira och jag tog tuk tuk ner och mötte upp mannen där efter hans skola.




Det är inte så himla lätt vad man ska köpa då det finns en sån massa att välja på.... men till slut bestämde vi oss. Och hagalna som vi e köpte vi en hel massa räkor, musslor och bläckfisk.... (liiiite mycket blev det allt!) Idag var där inte lika mycket folk på restaurangen som förra gången, vilket var skönt, men lillfisen var inte på sitt bästa humör precis..... Och lite rörigt var det allt med vems mat som var vems i restaurangen idag men ill slut blev det rätt. Efter en stund och fröken Elvira var på ett uselt humör kom "bossen" och frågade om en av hans flickor skulle passa henne en stund så vi fick äta i lugn och ro....och det fick vi då och gott var det! 





Mannen kämpar på med sin skola och pluggar som tusan.... Skriver, läser krumelurer (även om han inte vet vad han läser....) och pratar lite grann.... Duktigt!! 
Ännu en lugn dag till ända i vårt paradis där vi känner oss väldigt hemma och njuter varenda dag! 

"Njut av stunderna i livet, imorgon är det minnen"

Chiao!!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida