<!--<style ><!--/*<!-- -->

This page has been moved to a new address. Redirecting....

<!-- /*--><!--/*--> Vårt Thailandsäventyr 2015 : MEN VAA FAAAAEEEEN! VARFÖR OSS?????

fredag 13 mars 2015

MEN VAA FAAAAEEEEN! VARFÖR OSS?????

Startade dagen med en pw nere vid Nai Harn beach. Där är rätt mysigt att gå även om man inte går längs med stranden hela tiden utan där finns även en lagun man kan motionera runt (dock lite för långt för mig, i alla fall än så länge....). Så det fick bli en liten kortare variant för vår del idag.





Så efter en halvtimmes pw var vi ju såklart hungriga och bestämde oss för att köra vidare till en annan liten beach som heter Ao Sane o äta frukost i restaurangen där. Det är en liten, mysig strand som vi varit vid tidigare och tänkte att då stannar vi där ett par timmar. Efter en stund fick vi menyerna av en inte alltför aktiv personal och beställde vars en omelett m bacon och en kopp te.... teet kom efter fem minuter och sen tog det banne mig över 20 min innan vi fick in omeletten! Liiiite i längsta laget tycker jag nog..... Räknade till 9 personal och vi var de enda gästerna så det var ju inte så att restaurangen var överfull precis... Nä, o inte speciellt trevliga heller så där äter vi nog inte fler gånger på ett tag....Och eftersom det ändå var väldigt lågt vatten hoppade vi på moppen o körde vidare till Ya Nui istället. 







Lite bilder från moppen på väg från Ao Sane till Ya Nui

Ännu en liten mysig strand vi varit vid många gånger tidigare. Och den var fortfarande mysig och inte så mycket folk där heller. Restaurangen som fanns tidigare på stranden är ju såklart borta men där fanns några vagnar man kunde köpa dricka och rakt över vägen bara finns det restauranger om man e hungrig. 









På denna stranden såg vi för första gången flaggor uppsatta som i fyrkanter och där innanför verkade det som det var ok att hyra ut parasoller och madrasser (helt lagligt då verkar det som). När vi var där fotade nån (såg ut som nån myndighetsperson) alla flaggorna och såg så nöjd och glad ut. Vi la oss dock i skuggan av ett träd istället, mysigare tycker vi! Och eftersom det inte var så mycket folk var där ju gott om plats överallt. MEN!!!!! VA FAAAEEEN! Efter en stund dök det ner en familj precis intill oss och efter ytterligare ett tag slog sig en kinesfamilj ner också precis intill (nästintill på oss) efter att ha suttit på en stock precis bakom oss och tjabbat och gapat en halvtimme.... Ggggrrrrrrrrrrrr! VARFÖR måste dom sätta sig alltid precis där vi e?????? De e helt ok om där e fullt på stranden men det var det ju INTE! Och om dom bara kunnat prata normalt och inte harkla sig och spotta omkring sig och faktiskt bete sig som vanligt folk hade det inte varit några problem alls! Men det kan dom uppenbarligen inte och det verkar som dom alltid dras till oss där vi e oavsett om det finns tomma platser på massor av ställe...  Så vi packade ihop våra grejor och tackade för oss och flyttade till andra änden av stranden istället och där fick vi i alla fall vara ifred! 









Plugg och plugg och plugg ett par timmar, både sittandes, ståendes och gåendes (stackarn) innan det  vankades lunch. Gick över gatan och tog lite lätt där (gott som vanligt) innan vi körde hemåt.







Efter skola för mannen och lite skitsnack och en go Chang med grannarna för min del var vi ju såklart hungriga igen och moppade ner till Rawai för middag. Stannade till på en seafood restaurang och käkade gott. Så idag blev det minsann utemat 3 gånger och ändå blev det inte mer än totalt 750 baht, ca 200 kr, och det tycker jag nog e väldigt billigt för 3 måltider för 2 personer! Så det kan man absolut inte klaga på! 


Haha, tur cocacolan dog..... gissar det ska stå diet cocacola..... dom e för söta!



Tänkte avsluta med ett par underbara bilder jag tog på Samakkea idag! 

Förresten, om ni ibland tycker kvaliten är sådär på bilderna kan det vara för att nästan alla bilder är tagna med min gamla Iphone.....




Carpe Diem!

Chiao!! 

2 kommentarer:

Klockan 13 mars 2015 kl. 19:30 , Blogger Marie-Anne sa...

Så kul att se stränderna vi alldeles nyss har lämnat! Och visst - vi slutade också äta på restaurangen på Ao Sane efter ett par försök.....Undrar om den restaurangen inte hade mått bra av lite konkurrens?
Bilderna är jättefina!

 
Klockan 15 mars 2015 kl. 03:36 , Blogger Unknown sa...

Jo, nog e det så eller i alla fall nya ägare kanske..... Tack för responsen! :)

 

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida