<!--<style ><!--/*<!-- -->

This page has been moved to a new address. Redirecting....

<!-- /*--><!--/*--> Vårt Thailandsäventyr 2015 : Kolla in detta Hobbithuset ni kan bo i!!!!

torsdag 26 mars 2015

Kolla in detta Hobbithuset ni kan bo i!!!!

Här har jag hittat ett häftigt stället att bo på!! Bara en liten bit ifrån vårt hus hittade vi detta när vi skulle dricka kaffe på ett nyöppnat ställe som heter Coffee House. Här kan man bo i ett Hobbit House! Fräckt! Resorten som heter Nanaphun resort 2 har ett par olika boendealternativ och ligger jättemysigt med en massa grönt runtomkring. Det finns ett Nanaphun resort nr 1 som ligger bara en liten bit härifrån men där finns inga Hobbit hus. 















Infor om Nanaphun resort 2:  
Nanaphun Resort 2 ligger i Sai Yuan på södra delen av Phuket, med Nai Harn beach el Rawai Beach inom tio minuters körning. Bekvämt utrustade boenden med grönskande trädgård och pool, i ett lugnt, fridfullt, privat och säkert område.
Med privata och bekväma rum, Nanaphun Resort 2 erbjuder thailändsk stil, gästfrihet och komfort. Alla villor är designade med inspiration av naturen. 

Standard Villa (24 Kvm): Villorna erbjuder olika utsikt över trädgården och alla har privat terrass så man kan njuta av trädgården och naturen. Pris från 800 baht/dag upp till 16500 baht/mån.

Deluxe Villa (74-84 Kvm): 2 sovrum med panoramautsikt över den tropiska skogen och poolen är perfekt för singlar, par eller familjesemester. Pris från 1400 baht/dag upp till 27000/mån.

Hobbit Hus (30 till 40 kvm): Det första hobbithuset på Phuket! Otroligt hus med perfekt blandning av komfort och elegans med en intim koppling till naturen. Expansiva takfönster och med en robust geodetisk design och med grön teknik för att hjälpa till att upprätthålla miljön. Huset är otroligt vacker när det ses "live". Pris från 1000 baht/dag upp till 28500 baht/mån.

Huset: (48-55 kvm): Detta består två sovrum med badrum, vardagsrum och kök. Det är idealisk för familjen som vill vara i ett lugnt område, men att ändå ha nära till alla attraktioner som Rawai och Nai Harn har att erbjuda. Pris från 1300 baht/dag upp till 30000 baht/mån.

Alla privata villor, har följande bekvämligheter som finns tillgängliga för våra gästers trivsel;
• Privat uteservering
• Internationell Kabel-TV
• Luftkonditionering med individuell kontroll
• Te & kaffe faciliteter
• Varm och kallvatten dusch
• Kyl och Mini-bar

• Gratis trådlöst ADSL Internet

Nanaphun Resort 2 ger dig inte bara ett vilsamt boende utan har också bekväma faciliteter. 
* Flygplatstransfer
* Tvättservice
* Läshörna
* Taxiservice
* 24-timmars roomservice
* Parkeringsplatser

I anslutning till resorten finns också en tysk restaurang och några boulebanor.

Bilderna och infon om resorten har jag hämtat från deras egen hemsida där ni kan gå in och läsa mer och titta på fler bilder, http://www.nanaphunresort.com/nanaphun2/index.html

Coffe House som ligger i anslutning till resorten (fattade det som att det är samma ägare) är nyöppnat sedan i vintras. Ser inte mycket ut för världen ifrån gatan men när man väl gått upp för trappan där möts man av ett riktigt mysigt cafe! Man blir mött av mycket trevlig personal och när man slagit sig ner bjuds man på ett glas med iskallt vatten, vilket inte är så dumt när man har promenerat en stund i värmen.... Trevligt inrett är det också och rent och fräscht. Och så har dom världens sötaste vovve där! (Och när man möter vovvar här så känner man hur man saknar våra vi hade där hemma......) Vi tog en cola, öl, en stor skopa glass och Nattis åt pannkakor m glass o grädde - och det var ingen liten portion! Inte jättedyrt, blev 290 baht så de e ok. Dom har på sin meny "all day breakfast", några enklare luncher, pannkakor i olika former, glass, smoothies, kaffe, mm, med helt okej priser. Så jag rekommenderar er absolut att besöka detta mysiga ställe!!!










När vi fikat färdigt blev det en runda till 7/11 för lite inhandling av lite mat och dryck. Idag blev det endast enklare kvällsmat innan vi skypade med en av döttrarna där hemma. 
Tidigare på dan hade vi tillbringat på Samakkea med bad, lek, plugg och lite datoriserande.... Ännu en varm dag med klarblå himmel.

Och förresten.... det kom inga stenar till trädgården idag... imorgon kanske.... :)




"Var den du vill vara, inte den andra vill se"

Chiao!!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida