<!--<style ><!--/*<!-- -->

This page has been moved to a new address. Redirecting....

<!-- /*--><!--/*--> Vårt Thailandsäventyr 2015 : Slappigt och massa bilder!

måndag 16 mars 2015

Slappigt och massa bilder!

En härlig runda i poolen startar ännu en ljuvlig dag i sol och värme! Och så söndag, mannen ledig idag också! Blir scramble eggs & bacon till frulle, mums!! Lillfisen somnade halv tio igår kväll och Nattis fick väcka henne vid nio på morgonen! Sovit i ett sträck utan att vakna alls på natten, snacka om att hon var helt slut!!




Idag blev en riktig hemmadag med lite tvätt och byte av rum..... Våra kära grannar här på området  , Peter och Linette, ordnade så vi fick låna både barnstol, resesäng och sulky - riktigt superbra!! Det tackar vi för!!! Underlättar väldigt mycket...... 
Och så har det såklart varit en massa lek och bad för lillfisen! Och det är definitivt uppskattat!











Nudlar e gott!!!!

Ibland behövs inga leksaker.....

Men ibland kan dom vara kul.....

Tycker sådär om burkmaten idag.....
Mannen fick en liten runda med trimmern idag, han tyckte han börjat bli långhårig.......Han och Nattis körde sen iväg och köpte ytterligare en solhatt och badring och lite annat smått och gott..... Och så kom latmasken fram ikväll... orkar inte laga middag idag heller så det fick bli hämtemat! 300 Baht för 3 middagar e helt ok! En liten skyperunda med en av döttrarna där hemma blev det också annars har det varit väldigt lugn dag.




"Att vila är också att göra någonting"

Chiao!!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida