<!--<style ><!--/*<!-- -->

This page has been moved to a new address. Redirecting....

<!-- /*--><!--/*--> Vårt Thailandsäventyr 2015 : 3 x recensioner och en flock bilder till!

lördag 14 mars 2015

3 x recensioner och en flock bilder till!

Jodå, så att! Idag var det minsann  mulet när vi vaknade i morse!! Det kunde man nästan ana igår kväll att det skulle bli lite svalare idag, vi frös till och med när vi körde hem från restaurangen!


Ser ju ut som en nyplockad kyckling!!!

Haha, inte klokt, fryser när det är 26 grader..... helt tosigt! En liten ps (power swim), molnen till trots, så man vaknade till liv lite och sen åkte dator och skoleböcker fram! Och första maskinen tvätt kördes igång..... vardag...... :) Igår hade vi det riktigt gott och åt alla målen ute men idag blev det i alla fall frulle och lunch hemma. Mannen pös iväg till skolan och jag läste ut min bok. Och vilken bok sen!! Shit, va bra den var! Den måste ni läsa, "Livet efter dig", skriven av Jojo Moyes.




 Så här beskrivs handlingen på baksidan av boken:

"Lou Clark och Will Traynor är så olika som man kan vara. Lou bor hemma och försörjer sina föräldrar med lönen från kaféet där hon jobbar. Hon har inga ambitioner utanför den lilla stad hon bott i hela sitt liv. 
Will var en atletisk A-personlighet, framgångsrik affärsman med toppjobb i London och en ändlös räcka blonda flickvänner. Ända tills en motorcykelolycka tog ifrån honom allt.
När Lou blir arbetslös tar hon jobbet som den totalförlamade Wills sällskapsdam. Hon har ingen aning om hur hon ska hantera den dystre, oförskämde man som hon anställts för att ta hand om. Och Will har bestämt sig - hans liv är trångt och glädjelöst, och han vet exakt hur han ska få slut på alltihop. Lou bestämmer sig i sin tur för att få Will att ändra sig. 
Ingen av dem vet att de kommer att förändra varandra för alltid."
Detta är absolut en av de bästa böcker jag någonsin läst!!! Läs den!!!!


Jaha, då blev det ett litet boktips också och tänkte även bidra med en liten recension om den restaurangen vi var och åt på igår kväll.





.


Recension: Enkel restaurang som ligger längs med strandgatan i Rawai tillsammans med en massa andra liknande. Då själva restaurangen ligger på ena sidan gatan och uteserveringen längs med vattnet på andra sidan var vi inte inne i själva restaurangen utan satte oss direkt ute. Enkla möbler men mysigt att sitta precis vid vattnet. Trevlig personal (dock kanske inte de allra snabbaste men ok), och god mat. Vi beställde in Papayasallad (ytterligare en favorit), padthai w seafood, fried rice w curry & schrimp och en Chang och en soda vatten. (Japp, det var jag!) Kanongott alltihop och billigt, det slutade på 290 baht, ca 75 kr! 
Ok trevligt ställe och inte omöjligt att vi kanske hamnar där fler gånger.  

Mannen kom hem från skolan och var sååååå glad att det var fredag......! Vi behövde handla lite så vi körde ner till byn och passade samtidigt på att käka på en av våra favvorestauranger (från tidigare besök i alla fall....) Thai Lagoon. Och det var lika bra som vanligt! 













Recension: En lagom enkel restaurang med bra läge utmed huvudgatan genom Nai Harn på väg ner mot beachen. Har varit där återkommande under några års tid och aldrig varit besviken. Och blev det inte heller denna gång!! Vänlig personal, som för övrigt kom ihåg oss och kunde peka på var vi brukade sitta trots att det är två år sen vi var där sist, och snabb service! Lugn och behaglig miljö och inte så mycket folk när vi var där men ofta är där fullt. Här kan man äta världens godaste vitlöksbröd med ost på! Dom e bara ett måste när vi är här..... Så också idag.... Beställde Duck w garlic & basil, Schrimps w sweet chili och vars en Chang och notan slutade på 465 Baht, ca 125 kr. Utan tvekan ett ställe vi varmt rekommenderar! 

Efter middagen moppade vi hemåt, handlade lite på vägen och avslutade sen kvällen med ett par rundor kort i lugnet på Samakkea.......






"Bakom varje svårighet, finns en möjlighet"

Chiao!!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida