<!--<style ><!--/*<!-- -->

This page has been moved to a new address. Redirecting....

<!-- /*--><!--/*--> Vårt Thailandsäventyr 2015 : Jiiippppiiiiie!!!!! Ääääntligen!!!!!

fredag 30 januari 2015

Jiiippppiiiiie!!!!! Ääääntligen!!!!!

WIIIIIHHHOOOOOO, Äntligen har papperna kommit från Thailand!!!! Förstasidan där dom (i skolan i Thailand tror jag det är...) har skrivit och ber ambassaden ordna med så att mannen kan få studievisum, är på typ 10 rader och till det finns det 17 (!!!!) bilagor med en massa skrivet på thailändska och en himlans massa stämplar!! Haha, dom e knasiga! Men, men, nu har vi papperna här, Köpenhamn på måndag!! Så nice!!! Nu börjar fjärilarna i magen hälsa på lite oftare... Och så har lite nya vägar öppnat sig för oss så vi hoppas på positiv fortsättning där, håller tummarna! :) Positivtåget har tuffat förbi idag....! Och så har jag haft sällskap av en liten Elvis idag, lilla gosekillen!! 

Jäser framför brasan! 
Morgonkvällen ska vi tillbringa tillsammans med våra härliga granndj-vlar (låter hemskt men sägs med massa kärlek ) inne på 5:an och det ska bli väldans mysigt och troligtvis lika galet och skoj som vanligt när vi ses! Har fixat och donat lite till det, ska bli superkul!! Vi mjukstartade lite inne på 5:an ikväll med några glas vin och lite mysprat! Ser verkligen fram mot i morgonkväll! 
Just nu känns det lite svårt att hitta nåt vettigt att skriva om, det mesta kretsar bara om förberedelser inför resan och vissa dagar händer det inte så mycket här hemma så jag längtar verkligen till vi kommit ner så jag får nya, och kanske lite intressanta saker att skriva om. Har en förhoppning om att finna nya perspektiv på tillvaron och nya platser att se och uppleva, mysiga små platser och restauranger och "thaihak". Men, man vet aldrig, saker blir ju inte alltid riktigt som man tänkt sig så framtiden får utvisa! Men drömmen och önskan finns där i alla fall! Önskar er alla en mysig och härlig helg! 

15 dagar

Naka Island 2012"I may not be there yet, but I´m closer than I was yesterday" 

Chiao!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida