<!--<style ><!--/*<!-- -->

This page has been moved to a new address. Redirecting....

<!-- /*--><!--/*--> Vårt Thailandsäventyr 2015 : Så mycket bättre!

fredag 23 januari 2015

Så mycket bättre!

Ännu en dag med sortering och lite sortering till....... men det är skönt att få det gjort oavsett! E ju lite ensamt på dagarna nu när man inte har några hundar att prata med så det spelas massor av musik hela tiden. Och just nu går det en spellista (som jag tidigare nämnt) om och om igen som jag bara inte tröttnar på - Så mycket bättre 2014! Tycker om den för att det är rätt varierad typ av musik, i mitt tycke i alla fall, och vissa låtar e helt underbara! Så tänkte bjuda på några här......


Utan tvekan den bästa låt Orup gjort enligt mitt 
tycke!

O denna versionen Amanda gör är underbar! 

Ja, och Carola.... Allt hon gör blir bra, men denna 
e verkligen superfin

Och Ola..... Runaway har verkligen fått nytt liv! 
Riktigt superbra!

Ja, detta är några av mina favoriter från detta årets program! Nån annan som tittat på det kanske och har några andra favoriter? 

Har haft en hel del funderingar var vi ska husa våra stora tavlor och inte kommit på nån bra idé riktigt än..... förrän idag! Diskuterade lite när maken kom hem om vi kanske skulle slita ut bänkarna i bastun (som inte används ändå för aggregatet inte riktigt funkar...) så blir där ju gott om plats till tavlor och några andra lådor med känsliga grejor i. Sagt och gjort, fram med hammare och kofot och diverse andra verktyg och en halvtimme senare var det klart! Och kanonplats till ömtåliga grejor och tavlorna. Skönt att ha dom där det förhoppningsvis inte springer en massa räliga varelser med långa svansar....... Fast, saneraren var här tidigare i veckan så förhoppningsvis ska vi väl bli av med odjuren :) Efter lite diverse hemmagjorda dumplings och moules frites med chiabatta och vitlökssmör, lite gott rött till det så landade den stadiga baken i favvofåtöljen framför brasan...... God fredagskväll på er!  

Koh Lipe 2011
"I´m not telling you it´s going to be easy, I´m telling you it´s going to be worth it"

Chiao!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida