<!--<style ><!--/*<!-- -->

This page has been moved to a new address. Redirecting....

<!-- /*--><!--/*--> Vårt Thailandsäventyr 2015 : AMEN HERREGUD!!!!!! SNACKA OM CHOCKADE!!!!

söndag 15 mars 2015

AMEN HERREGUD!!!!!! SNACKA OM CHOCKADE!!!!

06,40 : Bank, bank, bank, bank.......
- VA, VAD DET?????
- Va fan, det knackar på fönstret! (Vi bor på ett inhägnat område med vakt, så man kan ju undra vem som kan banka på om det inte är någon av grannarna.) Upp med rullgardinen, ingen där.....
- Nu bankar det på dörren!
På med morgonrocken, ut i hallen och kolla ut genom fönstret,
- Amen, Herregud!!!! Herrejösses!! Va fasen??!!!
Jaha och vem står där??? Jo, prinsessan Elvira och hennes mamma!!!! Snacka om att vi blev paffa! Dom överraskade oss verkligen, helt chockade!!! Det trodde vi inte! Tossiga Nattelisan, rest hit själv med Elvira! (Och hon som aldrig rest någonstans själv förr!!! ) Såååå, roligt!!!!  







Efter ett par timmar ringde vi en taxi och åkte iväg till Home Pro och Villa market och handlade, det var en del vi behövde kände vi. Ett par timmars shopping där och en liten macka o Chang, så lyckades vi få bilen proppfull (fast vagnen tog ju iofs nästan hela bagaget....). 





Väl tillbaka blev det lite slapp, sömn får vissa, och mannen moppade iväg och handlade badring och "muskler" till lillfisen, innan det blev premiärdopp i poolen! Och det var uppskattat! Sååå roligt! 









Några timmar på Samakkea med bla Pestcontrol på området (man sprutar mot bla mygg, myror och annat smått.... ) då man får hålla sig inomhus medan dom håller på, innan vi (efter en liten fördrink på terrassen) packade in oss i en taxi och åkte ner till Rawai. 


Undrar hur nyttigt det är att andas in egentligen.....

Tillsammans med några av våra grannar här på området skulle vi äta på en fiskrestaurang där dom ätit ett flertal gånger. En riktigt trevlig kväll blev det, trots några kinesgäng som förde ett väldans oväsen och drack och betedde sig som sv-n, så till och med andra gäster klagade till ägaren......










Recension:  En restaurang i Sea Gypsy Village, Rawai, nästan längst ner på slutet av gatan. Ett annorlunda och väldigt trevligt sätt att få sin mat.... Man köper sin färska fisk, skaldjur eller vad man nu vill ha på en "fresh seafood market", som man sen lämnar in till restaurangen och dom tillagar den hur man vill ha det. Enkel restaurang med enkel inredning och mycket folk! Men fantastiskt gott!!!! Vi köpte räkor, bläckfisk och musslor som dom tillagade och ris till det, våra vänner åt räkor och en hel red snapper m ris. Vi drack vars en stor Chang och Nattis en Sprite och notan för tillagningen, drickan och riset blev 730 och själva råvaran vi köpte kostade bara 380 baht, totalt alltså ca 1100 baht, knappt 300 kr, för tre personer! Verkligen prisvärt med tanke på maten vi fick!!  

Fortsatte sen hemma på vår terrass med en go drink och lite skitsnack med grannarna innan det var dax för sängen och vi somnade som stockar..... Händelserik dag!!!!




"Du är modigare än du vet
starkare än du tror
och klokare än du förstår"

Chiao!!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida