<!--<style ><!--/*<!-- -->

This page has been moved to a new address. Redirecting....

<!-- /*--><!--/*--> Vårt Thailandsäventyr 2015 : Mossigt värre och granndj-vlar

söndag 1 februari 2015

Mossigt värre och granndj-vlar

Idag har dagen verkligen varit segare än segast..... duktigt mossig i hjärnan..... Gårdagskvällen bjöd (som vanligt med granndj-vlarna) på mängder med goda och härliga skratt!! Ett verkligt supertack Mona och Uffe för värdskapet och den fantastiska maten, och ni allihopa för trevligt sällskap och kuliga lekar! Såååå himla kul och vi kommer definitivt att sakna er...... Hoppas dock på att ni vid tillfälle kommer och hälsar på i värmen.... Maten vi åt kom från http://mommees.se/ i Helsingborg och den var verkligen helt superdupergod!! Rekommenderar er att prova gå dit en gång! Och tiden går ju som vanligt väldigt fort när man har roligt så när klockan passerat 4 i morse traskade vi den lååååååånga vägen hem... skönt att vara så nära hemmet.....


Dukningen med thaiinspiration

Skål och roliga lekar
Härligt fruktfat och ljuvliga blommor i badkaret

När vi väl lyckats ta oss ur sängen i förmiddags tog vi en promenix till Vinkelvägen och hämtade lilla Elviskillen, barnvakter några timmar i eftermiddags till myspyskillen :) Tack käraste lillsyss och svåger för den perfekta dagenefterpresenten - en megapåse med MALTESERS!! Favvochoklad! Och en bit av din (lillsyss då alltså...) berömda kladdkaka! Supergod som vanligt!!! Och som så många andra så blev det den perfekta dageneftermiddagen..... PIZZA!!!! Pizzorna här i Billeberga på Pizzeria Rina, e faktiskt riktigt jättegoda! Prova gärna om ni har vägarna förbi! 

Imorgon blir det en tur till Thailändska ambassaden i Köpenhamn och lämna in alla papper till visumansökningarna, äntligen! Skönt att få det gjort nu! Och snart är det nog dax att skriva en liten komihåglista på saker som ska packas med och annat som vi helst inte ska glömma..... Och handla med några paket kaffe och ett par tuber kaviar också tror jag.....  Men det e nog det enda vi känner att vi ska handla med (Så får man försöka hitta nåt drickbart kaffe därnere sen......) Tiden går ju fort nu.... Mannen har förresten hittat en klocka han skulle kunna tänka sig att ha..... en sån här: 

Slow watch, Swiss made

A WATCH TO BE SLOW, WWW.SLOW-WATCHES.COM, precis så ska det ju egentligen vara... inte jaga minuter....... Klok uppfinning! Sov gott vänner, ses igen! 

13 dagar 
Koh Ngai 2012

"Man lever så mycket man hinner"

Chiao!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida